Letecká válka nad Československem
6. Září 2010, 12:35 *
Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky:

Domů   Nápověda Vyhledávání Kalendář Přihlásit Registrovat  

Mohlo by Vás zajímat: Kde všude udeřili hloubkaři v českých zemích? Sledujte blog na http://hloubkari.bloguje.cz
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: "Cenzura"  (Přečteno 2392 krát)
PUPU
Mladší člen
**

« kdy: 23. Srpen 2009, 18:22 »

Pokud mi někdo smaže odkaz na můj soubor uložený na legálním webu ,příště pokud budute  mít o nějakou publikaci zájem  tak mi napište na SZ.Mám pocit že není není rok 2009 ,ale 1969 a vládne cenzura,kterou si každý dělá po svém.
Zaznamenáno
admin
Administrátor
Plný člen

« Odpověď #1 kdy: 23. Srpen 2009, 22:37 »

Dobrý den,

kopie, kterou zmiňujete, byla možná zpřístupněna na legálním webu, ale já pochybuji o tom, že je to kopie, která byla pořízena v souladu s autorským zákonem. Nehledě na to, že jsem mnohokrát zdůraznil, a to proto, že toto je odborné fórum, že nepovažuji za vhodné uvádět pouhé odkazy. Rubrika Tipy na knihy, články, webové stránky... slouží k informování o nových informačních zdrojích na téma letecká válka, příp. na jejich (třebaže subjektivní) hodnocení.

V tomto fóru žádná cenzura nevládne, co se týče výměny názorů, v tomto směru se mnou, doufám, budou ostatní členové souhlasit. Na druhé straně každé fórum má svá pravidla a jakožto jeho správce si vyhražuji právo dbát na to, aby byla dodržována. Nic více, nic méně. Tedy i rozhodnout, zda bude zde zveřejněn příspěvěk, který odkazuje na pravděpodobně pirátské kopie.

Zdraví Filip Vojtášek
« Poslední změna: 23. Srpen 2009, 23:20 od admin » Zaznamenáno
Peter Kassak
Superčlen

« Odpověď #2 kdy: 24. Srpen 2009, 08:04 »

suhlasim.
Forum aby bezalo musi byt legalne, a aj odkazy v nom nesmu podporovat nelegalne sirene kopie. Napr. LEMB forum clenovia musia uvadzat ku kazdej fotografii zdroj, inak ju admin maze. Ak zabanuju adresu fora pre neleglne sirenie, admin ma problemy a my mame po diskusii...
Zaznamenáno

Peter Kassak
JirkaB
Starší člen

« Odpověď #3 kdy: 25. Srpen 2009, 08:42 »

Dobrý den, volá snad PUPU po bezbřehé demokracii? Už by tedy dopadlo! Stačí se podívat do jakékoliv diskuse - vždycky se to zvrhne!
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!